Треньорът на Олимпик Марсилия Дженаро Гатузо предупреди, че мачът срещу АЕК

...
Треньорът на Олимпик Марсилия Дженаро Гатузо предупреди, че мачът срещу АЕК
Коментари Харесай

Гатузо: Трябва да излезем с нож между зъбите срещу АЕК Атина

Треньорът на Олимпик Марсилия Дженаро Гатузо предупреди, че мачът против АЕК Атина в Лига Европа ще бъде доста сложен за отбора му.

" Това ще бъде напълно друг мач спрямо тези с Ница и Брайтън. Те са доста комплициран тим - рисков, физически мощен. Нужно е да сме в действителност в мача - освен механически. Ще бъде доста мъчно за нас ", счита италианецът.

" Говорих с Витиня, обясних му, че би трябвало да бъде подготвен, неговият миг идва. Нападателите ни правят добра работа без топка. Това му липсва, би трябвало да се усъвършенства тактически. Но не желая да го виждам печален, би трябвало да продължи да тренира с усмивка ", споделя Гатузо.

" Пау Лопес има мускулна контузия, само че тя не е сериозна. До две седмици ще бъде с нас. Жиго работи от три седмици с нас, само че е още малко рано за него. Ситуацията с Кореа ни тормози малко повече. Дадохме му отмора. Мюг има проблем, ще забележим дали може да играе или не ", сподели треньорът за контузените.

" Нямам никакво терзание за Рубен Бланко, той е доста добър вратар. Знае какво би трябвало да направи. Той дава убеденост на съотборниците си пред него. Умее да върша спасявания, играе добре с крайници. Той е водач за нас ", счита треньорът.

Up next: ✨
— Olympique de Marseille
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР